program

Élő kugli, a tekézés új dimenziója

Az élő kuglinak már a koncepciója is vicces. A tekézés egy igen újszerű változata, amelyben a nevetés garantált! Hogy miért? Mert Te magad leszel a kugligolyó, amit a társaid gurítanak.  Az élő kugli a szuper csapatépítő játék. Képzeld el, hogy beülsz egy óriás buborékba, amit társaid gurítanak 6 db felfújt bábunak. Nincs más dolgot, mint a lehető legtöbb bábut eldönteni.

Az élő kuglit imádni fogjátok! Hogy miért? Mert olyan, mintha összementetek volna, és egy hatalmas tekepálya közepén találnátok magatokat. Őrülten hangzik nem igaz? Az is!

Angry Birds csúzli a gyerekek kedvence

Az Angry Birds játékot ma már nem kell bemutatni senkinek, a gyerekek pedig egyszerűen imádják! A játék során a mérges madarakat egy óriási csúzli segítségével tudják a gyerekek ellőni. Gyertek és éljétek át a népszerű webes játékot élőben. Anya, apa is segíthet a kicsiknek, ha nem lenne elég erő a csúzli kihúzásához. Animátoraink pedig segítenek majd, hogy minden kisgyerek sikeresen célba találjon és biztonságosan szórakozzon.

1 perc és nyersz

Izgalmas, pörgős játékok az Egy perc és nyersz játék szabályai szerint. Itt mindenki kipróbálhatja az ügyességét, rátermettségét a különböző feladatokat elvégezve. Mindezt összesen 60 másodperc alatt.