általános feltételek

TILOS a futóknak futás közben bármilyen zene- vagy egyéb lejátszót egyszerre mindkét fülükbe dugva hallgatni, használni. A versenyen mentőautó lesz jelen. A fülhallgató elnyomja a külső zajokat, így a futó akadályozhatja az előző futótársakat és a munkájukat végző szervezőket és az orvosi csapatot.

A verseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.

Kizárásra kerül az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kijelölt – teljes távját vagy a nevezési lapot pontatlanul, nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki.

A futó útvonalon étel és ital fogyasztása csak a frissítőpontokon lehetséges.

A versenyen görkorcsolyázni, kerékpározni, kerékpáros kísérővel, menetlap nélkül futni, túrázni tilos!

A versenyen értékmegőrzést nem vállalunk! A verseny színhelyein elhagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget!

Az esemény helyszínén bármilyen reklámtevékenység csak az Esernyős Kft. előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. szervezési okok miatt fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza, a nevezést bármikor lezárja.

Az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. fenntartja az útvonal-, program- és időpont változtatás jogát.

A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit.

A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Mindig érdemes odafigyelni a verseny hangosbemondójára! Néhány dolog megváltozhat, módosulhat a verseny napján és erről csak így tudunk már tájékoztatni.

A nevezés a nevezési lap beérkezésével és a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül: aki a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki; aki rajtszám nélkül versenyez, vagy azt nem látható helyre rögzíti, illetve eltakarja; aki elhagyja a versenyre kijelölt pályát vagy a meghatározott szintidő után érkezik a célhoz!

Futó etikett

Érkezzünk időben! Szem előtt tartva, hogy a versenyközpontban és az öltözőknél elkerülhető legyen a sorban állás, az abból adódó idegeskedés, hogy legyen idő találkozni a rég nem látott barátokkal, vagy hogy új ismerősökre, futótársakra találhassanak. Ha pár másik futóval haladnak együtt, ne állják el az utat teljes szélességében. Ha hallani, hogy valaki megelőzne, mihamarabb félre kell húzódni, és hagyni elhaladni a másik futótársat. Kérjük, hogy a versenyközpont területén és az útvonalon is ügyeljenek a tisztaságra! Használjuk a kihelyezett hulladéktárolókat, és ne szórjuk el a szemetet! A versenyhelyszín eredeti állapotba való visszaállítása nagyon nagy feladat, köszönjük, hogy ezzel is segítik a munkánkat!

Verseny szabályzat/Nyilatkozat

Kijelentem, hogy az általam megadott adatok megfelelnek a valóságnak, a téves, hiányos adatok megadásából bekövetkező problémákért a versenyszervező nem vállal felelősséget. A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. Hozzájárulok, hogy az versenyszervező az általam megadott adatokat nyilvántartásba vegye, s azokat a sportrendezvényekkel kapcsolatosan felhasználja, rajtlistán szerepeltesse. A nevezett versenyen saját felelősségemre indulok. A versenyre mind fizikailag, mind mentálisan felkészültem, a versenyen való részvételhez megfelelő egészségügyi állapottal rendelkezem. Nincs tudomásom olyan betegségről, amely a versenyen való részvételemet megakadályozná. Beleegyezem, hogy a versenyen a rólam készült képi-, hang-, és filmfelvételek külön jóváhagyás nélkül felhasználásra kerüljenek, azt a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap) azokért külön díjazás semmilyen címen nem illet meg. A rendezvényen résztvevők beleegyezésüket adják, hogy az ott készült képi, illetve hang- és videó felvételek a nyilvánosság számára Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. hivatalos weboldalán és Facebook oldalán elérhetőek lehetnek. A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit és a rajtlistában való megjelenést. A versennyel kapcsolatos kiírást és/vagy szabályzatot elolvastam, s azt tudomásul vettem.

További információk:

Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft.

1033 Budapest, Fő tér 2.

Honlap: www.obudasport.hu, www.obudaifutofesztival.hu

 

Sikeres felkészülést kíván az Esernyős Óbudai Kulturális és Sport Nonprofit Kft. csapata