nevezés
nevezési díjak
500 m 3.5 km nordic walking 3,5 km 7 km 10.5 km félmaraton egyéni félmaraton csapatban / fő
ingyenes ingyenes ingyenes 1000 ft / fő 1500 ft / fő 2500 ft / fő 2000 ft / fő

Az 500 m és 3,5 km távokon indulók sorszámozott rajtszámot kapnak, becenevet/csapatnevet nem szükséges megjelölni. A 7 km, 10,5 km és a félmaratoni távoknál az egyéni indulók esetében BECENEVET, a csapatok nevezése esetén a CSAPATNEVET kérjük beírni. Abban az esetben, ahol egyéni induló nem jelölt meg becenevet, ott a rajtszámon a keresztnév fog szerepelni.
Az 500 m és 3,5 km távokon indulók sorszámozott rajtszámot kapnak, becenevet/csapatnevet nem szükséges megjelölni.


III. kerületi iskolát látogató diák egyéni nevezése esetén.

saját chip kódja:

Hét karakterből álló kód, az első két karakter betű.

nem:

születési dátum:
. . .

versenytáv:

A nevezés minden távon kötelező. Az 500 m távon 10 éves kor alatti gyerekek indulhatnak. Óvodás korú gyermeket egy szülő kísérhet.

Az online nevezés regisztrációs adatlapjának kitöltése önkéntes adatközlés. Kijelentem, hogy az általam megadott adatok megfelelnek a valóságnak, a téves, hiányos adatok megadásából bekövetkező problémákért a versenyszervező nem vállal felelősséget. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező, az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. az esemény adatbázisában nyilvántartsa, azt az adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelje. Az adatokat a rendező a saját részére használja fel, a rajtlisták és a rajtszámok készítéséhez az EvoChip Hungary Kft. részére továbbítja. Az EvoChip Hungary Kft. az adatokat az adatvédelmi szabályoknak megfelelően őrzi meg és kezeli. A nevezett versenyen a saját felelősségemre indulok. A versenyre mind fizikailag, mind mentálisan felkészültem, a versenyen való részvételhez megfelelő egészségügyi állapottal rendelkezem. Nincs tudomásom olyan betegségről, amely a versenyen való részvételemet megakadályozná. Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom. Beleegyezem, hogy a versenyen a rólam készült képi-, hang-, és filmfelvételek külön jóváhagyás nélkül felhasználásra kerüljenek, nyilvánosság számára Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. hivatalos weboldalán és Facebook oldalán elérhetőek lehetnek, azt a rendezők reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. plakát, szórólap) felhasználhatják. Ezért külön díjazás semmilyen címen nem illet meg. Az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. a regisztrációkor megadott, vagy egyéb felhasználói adatokat statisztikai célból, hírlevél kiküldésekor kapcsolattartás érdekében kezeli. A honlap szerkesztősége az általa kezelt személyes adatokat minden törvényes módon védi az illetéktelen hozzáféréstől. A weboldal használatához megadott adatok kezelése a látogató önkéntes hozzájárulásával történik. A politikai meggyőződésem megjelenítésétől a sportrendezvény idején tartózkodom. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül: aki a nevezési űrlapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki; aki rajtszám nélkül versenyez, vagy azt nem látható helyre rögzíti, illetve eltakarja; aki elhagyja a versenyre kijelölt pályát vagy a meghatározott szintidő után érkezik a célhoz! A verseny színhelyein elhagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget!

A versennyel kapcsolatos kiírást és/vagy szabályzatot elolvastam, s azt tudomásul vettem. A nevezés a nevezési űrlap beérkezésével, valamint a 7 km, 10,5 km, a félmaraton egyéni és váltó távok esetében a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé.

A fenti űrlapon rögzített regisztrációjáról visszaigazoló e-mail-t küldünk. Kérjük, ha nem kapta meg ellenőrizze a levélszemét - spam mappáját. Amennyiben nem érkezett nevezéséről érdeklődhet a regisztracio@obudasport.hu e-mail címen.

További a versennyel kapcsolatos részletek elérhetőek a www.obudaifutofesztival.hu honlapon.

elfogadom: