Nevezés

  nem:

  születési dátum:
  . . .

  A nevezés minden távon kötelező.
  versenytáv:


  Az online nevezés regisztrációs adatlapjának kitöltése önkéntes adatközlés. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező, az Óbudai Esernyős Kulturális és Sport Nonprofit Kft. az esemény adatbázisában nyilvántartsa. Az adatokat a rendező kizárólag saját részére használja fel. (További információ található az Adatkezelési tájékoztató-ban)
  A rendezvényen készülő film és képanyagokban, elektronikus és nyomtatott sajtóban, valamint ezek reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
  Az Óbudai Terepfutó és Túrafesztiválon a saját felelősségemre veszek részt.
  A teljesítménytúra nem futóverseny, ezért mellőzöm a futást. (Aki sietés miatt nem várja meg az ellenőrzőpontok nyitási idejét és ezért hagyja azt ki, annak a teljesítését sajnos nem tudjuk elfogadni!)
  Amennyiben nem tudom a túrát vagy a futást folytatni, úgy a következő ellenőrzőponton jelzem az igazolást végző személynek!
  A túra kijelölt útvonaláról nem térek le és betartom a természetvédelmi, környezetvédelmi, erdővédelmi és tűzrendészeti előírásokat.
  Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
  Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
  Ha a fenti okokra, vagy a (verseny)kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethetően, avagy (verseny)baleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.
  A (verseny)kiírás rendelkezéseit ismerem és betartom!
  Az on-line nevezés "elküldésével" a nyilatkozat tartalmát magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el!
  A versennyel kapcsolatos kiírást és/vagy szabályzatot elolvastam, s azt tudomásul vettem. A nevezés a nevezési űrlap beérkezésével, valamint a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé.

  Elfogadom a nevezési feltételeket:

  A fenti űrlapon rögzített regisztrációjáról visszaigazoló e-mail-t küldünk. Kérjük, ha nem kapta meg ellenőrizze a levélszemét - spam mappáját. Amennyiben nem érkezett nevezéséről érdeklődhet a sport@esernyos.hu e-mail címen.
  További a versennyel kapcsolatos részletek elérhetőek a https://obudaifutofesztival.hu/versenykiiras/ oldalon.