Rengeteg ajándék vár Benneteket, olyan meglepetésekkel készültünk, ami még eddig nem volt!

 

Minden részvevőnket a nevezett táv teljesítését követően a célba érkezéskor befutóéremmel ajándékozzuk meg. Az idén egyedi, a Futófesztivált megjelenítő éremmel készülünk, amelyet hamarosan meg is mutatunk Nektek!

Befutóajándékra is gondoltunk. Idén egy felajánlásnak köszönhetően minden kedves résztvevőnk egy logózott sporttörölközővel térhet haza!

 

A díjazásban már a 2017 m távtól kezdődően díjazzuk az abszolút nyerteseket férfi és női kategóriában egyaránt. Az első három helyezett egyedi, a Futófesztivál logójával ellátott technikai pólót kap ajándékba. Ez így lesz a 3,5 km az 5,5 km és a félmaratoni, valamint félmaratoni váltók esetében is. Kiírásunk szerint a félmaratoni távnál korcsoportonkénti díjazás is lesz.

A Szent Margit Kórház felajánlásának köszönhetően a 2017 m Családi táv, a 3,5 km, valamint az 5,5 km táv első helyezettje egy teljes körű menedzserszűrésen vehet részt.

Ne feledjétek, a jótékonyság idén is része a rendezvény sorozatunknak, ahol a Családok Átmeneti Otthonának szeretnék segítséget nyújtani! Most megújult formában szerencsekereket forgathattok. Itt is nagyon szép ajándékokkal készülünk. Nagy sikere volt az Óbudai Teljesítménytúrán a Csodák Palotája belépőknek, a sporttáskáknak, a tollaknak, a pólóknak és más sport-ajándéktárgyaknak.

Várunk Benneteket! Bízunk benne, hogy a jó idő is velünk lesz és csodálatos hétvégét tölthetünk együtt! 🙂