nevezés

nevezési határidő

  • 2018. április 28. napon induló futamokra 2018.04.24. éjfélig
  • 2018. április 29. napon induló futamokra 2018.04.20. éjfélig

A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit. A nevezés a nevezési lap beérkezésével, a 7 km, a 10.5 km és félmaratoni és félmaraton váltó távok esetében a nevezéssel, és a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül, aki a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki.

nevezés, nevezési díj megfizetése

Nevezés rögzítése MINDEN MEGHIRDETETT távon, minden indulónak egyaránt szükséges! A csapatban nevezőknek a csapat minden tagjának külön kell a nevezést rögzíteni feltüntetve a választott versenytávot és a csapatnevet. A nevezés a legrövidebb távon az 500 m Mini távon is szükséges. A részvétel a 2018. április 28-án induló összes távon ingyenes.

ÚJDONSÁG! Rajtszámot minden induló kap!
A második napon – 04.29. – minden induló táv esetében becenevet/csapatnevet tudunk feltüntetni a rajtszámokon! FONTOS!Az egyéni indulók esetében BECENEVET, a csapatok nevezése esetén a CSAPATNEVET kérjük beírni. Ezzel tudunk Benneteket azonosítani! Abban az esetben, ahol egyéni induló nem jelölt meg becenevet, ott a rajtszámon a keresztnév szerepel majd. A szombati nap – 04.28. – távjain indulók – 500 m, 2017 m, 3,5 km, Nordic Walking 3,5 km, 5,5 km -sorszámozott rajtszámot kapnak.

Időmérés az április 29-én induló távokon lesz, amely a rajtszámra rögzített egyszer használható EvoTag jeladó rendszerrel történik. A váltók esetében minden csapattag külön rajtszámot kap /1/2/3 jelöléssel. A rajtszám csomag tartalmazza: a rajtszámot ill. az időmérő chip-el ellátott rajtszámot és a rajtszám rögzítésére alkalmas 4 db biztosítótűt. Díjazásban azok a futók részesülhetnek, akik a rajtszámukat magukon viselik.

A nevezési díjat a rajtszám csomag átvételekor kell készpénzben megfizetni, amely résztvevőnként az alábbiak szerint alakul:

nevezési díjak
500 m 2018 m 3.5 km 5.5 km nordic walking 3,5 km 7 km 10.5 km félmaraton egyéni félmaraton csapatban / fő
ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes ingyenes 1000 ft / fő 1500 ft / fő 2500 ft / fő 2000 ft / fő

rajtszámon feltüntetjük - max. 11 karakter
A 04.29-én induló összes táv esetében becenevet/csapatnevet tudunk feltüntetni a rajtszámokon! FONTOS! Az egyéni indulók esetében BECENEVET, a csapatok nevezése esetén a CSAPATNEVET kérjük beírni. Abban az esetben, ahol egyéni induló nem jelölt meg becenevet, ott a rajtszámon a keresztnév fog szerepelni. A 04.28-i nap távjain indulók – 500 m, 2017 m, 3,5 km, 5,5 km -sorszámozott rajtszámot kapnak, becenevet/csapatnevet nem szükséges megjelölni.


III. kerületi iskolát látogató diák egyéni nevezése esetén, valamint III. kerületi iskola csoportos nevezése esetén kérjük kitölteni.

saját chip kódja:

Félmaraton egyéni és csapat esetében. Hét karakterből álló kód, az első két karakter betű.

nem:

születési dátum:
. . .

versenytáv:

A részvétel a 2018. április 28-án induló összes távon ingyenes. A nevezés minden távon kötelező. Az 500 m távon 10 éves kor alatti gyerekek indulhatnak. Óvodás korú gyermeket egy szülő kísérhet.

Az online nevezés regisztrációs adatlapjának kitöltése önkéntes adatközlés. Kijelentem, hogy az általam megadott adatok megfelelnek a valóságnak, a téves, hiányos adatok megadásából bekövetkező problémákért a versenyszervező nem vállal felelősséget. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező, az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. az esemény adatbázisában nyilvántartsa. Az adatokat a rendező kizárólag saját részére használja fel. A nevezett versenyen a saját felelősségemre indulok. A versenyre mind fizikailag, mind mentálisan felkészültem, a versenyen való részvételhez megfelelő egészségügyi állapottal rendelkezem. Nincs tudomásom olyan betegségről, amely a versenyen való részvételemet megakadályozná. Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom. Beleegyezem, hogy a versenyen a rólam készült képi-, hang-, és filmfelvételek külön jóváhagyás nélkül felhasználásra kerüljenek, nyilvánosság számára Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és az Óbudai Sport és Szabadidő Nonprofit Kft. hivatalos weboldalán és Facebook oldalán elérhetőek lehetnek, azt a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. plakát, szórólap). Ezért külön díjazás semmilyen címen nem illet meg. Regisztrációmmal hozzájárulok és elfogadom, hogy e-mail címemre havi sporthírlevelet küldjön az Óbudai Sport és Szabadidő Kft. A politikai meggyőződésem megjelenítésétől a sportrendezvény idején tartózkodom. Az indulók elfogadják, hogy a versenyből kizárásra kerül: aki a nevezési űrlapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal töltötte ki; aki rajtszám nélkül versenyez, vagy azt nem látható helyre rögzíti, illetve eltakarja; aki elhagyja a versenyre kijelölt pályát vagy a meghatározott szintidő után érkezik a célhoz! A verseny színhelyein elhagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget!
A versennyel kapcsolatos kiírást és/vagy szabályzatot elolvastam, s azt tudomásul vettem. A nevezés a nevezési űrlap beérkezésével, valamint a 7 km, 10,5 km, a félmaraton egyéni és váltó távok esetében a nevezési díj megfizetésével válik érvényessé.
A fenti űrlapon rögzített regisztrációjáról visszaigazoló e-mail-t küldünk. Kérjük, ha nem kapta meg ellenőrizze a levélszemét - spam mappáját. Amennyiben nem érkezett nevezéséről érdeklődhet a regisztracio@obudasport.hu e-mail címen.
További a versennyel kapcsolatos részletek elérhetőek a www.obudaifutofesztival.hu honlapon.

elfogadom: